TRAININGEN OP MAAT

Trainingen.

Verkeersveiligheid Groep Nederland biedt diverse professionele rijvaardigheidstrainingen voor optimale voertuigbeheersing, een bedrijfsspecifieke rijtraining of het verbeteren van de algehele rijvaardigheid.

Voordelen

1

Voor wie?

Verkeersveiligheid Groep Nederland biedt oplossingen voor alle soorten bedrijven en organisaties.

2

Welke training?

Of de focus nu ligt op veiligheid, kostenreductie of maatschappelijk verantwoord ondernemen, wij bieden een trainingstraject op maat.

3

Waar?

Onze trainingen kunnen zowel op ons moderne rijvaardigheidscentrum, op locatie als in house gegeven worden.

Rijvaardigheids trainingen

Wij inventariseren graag deze risico’s voor u en maken een road safety programma op maat.

Defensief rijden

Middels de SAFE-methode wordt een aangepaste rijstijlaanpassing nagestreefd waarbij schadepreventie gemaximaliseerd wordt.

Code 95

Code 95 is een verplichte nascholing voor beroepschauffeurs uit de Europese Unie die in bezit zijn van een rijbewijs C1(E), C(E), D1(E) of D(E). 

Openbare weg trainingen

Een waardevolle training voor zowel de zeer ervaren als beginnende bestuurder en een door het TÜV Rheinland bewezen effectieve training als het gaat om het verlagen van risico, incidenten, brandstofverbruik en CO2-uitstoot.

Slipcurcus vrachtwagen

Op ons mooie Rijvaardigheidscentrum Lelystad organiseren wij regelmatig op zaterdagen, en op aanvraag op doordeweekse dagen, code 95 trainingen waarna chauffeurs direct de 7 uur praktijknascholing vakbekwaamheid (code95) mogen bijschrijven.

e-Driver

Het E-driver programma richt zich op het beïnvloeden van routinegedrag om in het verkeer veilige en duurzame keuzes te maken.

Informeer naar de mogelijkheden