VERKEERSVEILIGHEID GROEP

Bouwbedrijven.

Goed, op tijd en snel uw werk doen. Iets wat iedereen wil. Maar is dit in bepaalde situaties wel zo verstandig? Als bouwbedrijf werkt u met grote voertuigen en zware spullen waarmee u ook de weg op gaat. Onoplettend rijgedrag door haast kan dan ook zorgen voor gevaarlijke situaties op de weg. Bij VVGN kunt u terecht voor een verkeerstraining voor bouwbedrijven!

Een training voor bouwbedrijf is dan ook essentieel om de verkeersveiligheid te vergroten!

VERKEERSVEILIGHEID GROEP

Waarom een training voor bouwbedrijven?

Tegenwoordig worden er steeds meer campagnes met betrekking tot verkeersveiligheid gepromoot. Waarom? Omdat dit ook echt nodig is. Veiligheid is voor veel bouwbedrijven topprioriteit. Toch worden niet alle aspecten van verkeersveiligheid op de juiste manier belicht.

VERKEERSVEILIGHEID GROEP

Waarom een training voor bouwbedrijven?

Tijdens een verkeerstraining voor bouwbedrijven van VVGN staat veilig gedrag en het inschatten van eventuele risico’s echt centraal. Denk bijvoorbeeld aan extreme drukte op de weg of het inspelen op gevaarlijke situaties. Maar ook uw eigen gedrag in het verkeer speelt een grote rol tijdens de training. Als u veilig wil deelnemen aan het verkeer dient u te beginnen bij uzelf. Hoe reageert u bijvoorbeeld op bepaalde situaties? Na de training zal u merken dat u niet alleen kennis heeft opgedaan, maar dat u ook meer plezier krijgt in uw werk.

VERKEERSVEILIGHEID GROEP

Waarom een training voor bouwbedrijven?

In uw branche is het niet meer dan logisch dat veiligheid voorop staat op de bouwplaats. Het besef is daar dat, zodra u niet secuur omgaat met de veiligheidsregels, u uw eigen veiligheid en die van anderen in gevaar brengt. Maar hoe zit het met de veiligheid op de weg? Hier wordt voor alsnog te weinig aandacht aan besteed. Want ook op de weg kunt u te maken krijgen met gevaarlijke situaties. U bent, ondanks dat u in een groot voertuig rijdt, nog altijd kwetsbaar. Net zoals uw medeweggebruikers. Onoplettendheid is bijvoorbeeld iets wat een grote rol speelt bij verkeersongelukken. Even snel een laatste update op uw telefoon checken of de navigatie opnieuw instellen? Al dit soort punten worden benadrukt tijdens de training door onze ervaren specialisten. Ook mogen bouwbedrijven duurder zijn dan hun concurrenten zodra zij deelnemen aan de verkeerstraining. Als bedrijf krijgt u namelijk te maken met de 5 niveaus van de veiligheidsladder en CO2 prestatieladder. Deze training voor bouwbedrijven van VVGN helpt u bij het stijgen in deze ladders.

Hecht u ook veel waarde aan uw eigen veiligheid, maar ook aan die van anderen? Bij Verkeersveiligheid groep kunt u terecht voor een verkeerstraining voor bouwbedrijven. Wilt u voortaan veilig de weg op gaan en uw kennis vergroten tijdens een training? Neem gerust contact met ons op!

VERKEERSVEILIGHEID GROEP

Waarom een training voor bouwbedrijven?

Onze Partners

Interesse?

Interesse in een rijvaardigheidstraining? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een plan op maat.