MEER ONLINE BESTELLINGEN

Supermarkten.

Online boodschappen bestellen heeft onder de Coronacrisis een vlucht genomen. Veel online supermarkten zijn enorm hard gegroeid en sommige bestonden voor de Coronacrisis nog niet eens. 

Een training voor supermarkt bezorger is dan ook essentieel om de verkeersveiligheid te vergroten!

VERKEERSVEILIGHEID GROEP

Waarom een training
voor bezorgers van supermarkten?

Daarnaast is het ook nog eens crisis op de arbeidsmarkt, het vinden van goed personeel is lastig en onder druk van capaciteitsproblemen wordt meer van het huidige personeel verwacht, worden nieuwe medewerkers sneller aangenomen en is het personeelsverloop door het grote overschot aan vacatures hoger. 

BEZORGERS

Verkeerstrainingen

Ontwikkelingen die ten gevolge hebben dat er minder chauffeurs gedegen inwerkbegeleiding (kunnen) krijgen en/of zonder gedegen kennis van zaken de openbare weg op gaan met bedrijfswagens. De overstap van een personenwagen naar een bus of soms kleine vrachtwagen wordt nog weleens onderschat. Goede kennis van het voertuig en hoe deze in het dagelijks verkeer gebruikt moet worden heeft een reducerend effect op de schade-, onderhoud- én brandstofkosten.

TRAINING

Een race tegen de klok

Kan er ook op een efficiënte manier tijd gewonnen worden zonder dat een bedrijf risico loopt op imagoschade? Van een race tegen de klok naar een race waarbij de klok op plek twee komt te staan. Tijd winnen hoeft namelijk niet alleen in het verkeer te gebeuren, dit kan ook al in het magazijn plaatsvinden. Hoe sneller een levering klaarstaat, hoe veiliger u de weg op kan gaan zonder al te veel tijdsnood. Op deze manier voorkomt u niet alleen ongelukken, maar krijgt u ook nog eens veel meer plezier in uw werk. Uiteindelijk zit alles in het vinden van een balans. Onze specialisten brengen dan ook niet alleen kennis over tijdens de training voor bezorgers van supermarkten, maar zij helpen u ook echt met het maken van een helder en concreet plan zodat u veilig de weg op kunt.

Opleiding van de 250ste TWI-trainer van Jumbo

Onlangs mochten wij de 250ste TWI trainer van Jumbo trainen, een mijlpaal voor zowel Jumbo als Verkeersveiligheid Groep Nederland. Uiteraard hebben wij hier uitgebreid bij stil gestaan. 

Verkeersveiligheid Groep Nederland kan voor uw organisatie de trainers van uw medewerkers trainen (zogenaamde JUMBO benaming senior bezorger) óf de volledige inwerkbegeleiding op het onderwerp verkeersveiligheid voor haar rekening nemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek.

VERKEERSVEILIGHEID GROEP

Training voor bezorgers van supermarkten bij VVGN

Onze Partners

Interesse?

Interesse in een rijvaardigheidstraining? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een plan op maat.