MEER ONLINE BESTELLINGEN

Petrochemie.

Als medewerker van een petrochemisch bedrijf werkt u dagelijks met grondstoffen voor bijvoorbeeld de farmaceutische industrie, wasmiddelen, kunstvezels en nog veel meer. Maar heeft u al eens stilgestaan bij het feit dat u ook vaak onderweg bent met grote voertuigen en chemische stoffen? Het is dan ook erg belangrijk dat u zich bewust bent van de eventuele gevaren die deelname aan het verkeer met zich meebrengt. Een training van VVGN zorgt ervoor dat uw eigen veiligheid en die van anderen in het verkeer voortaan bovenaan staat.

Een training voor petrochemisch is dan ook essentieel om de verkeersveiligheid te vergroten!

VERKEERSVEILIGHEID GROEP NEDERLAND

Waarom een training
petrochemie bedrijven?

Tijdens een verkeerstraining voor petrochemische bedrijven staan verschillende aspecten centraal. Om te beginnen met uw eigen gedrag. Hoe reageert u op bepaalde situaties in het verkeer? Doordat u werkt met aardolie en producten die daaruit ontstaan is het erg belangrijk om in de eerste instantie te weten hoe u het op de juiste manier kunt omgaan met het voertuig. Dit is iets wat veel mensen in de petrochemische industrie wel eens vergeten. Om materiele en eventuele letselschade te voorkomen is een verkeerstraining van VVGN zeer efficiënt. Onze ervaren specialisten begeleiden u van A tot Z tijdens de training.

BEZORGERS

Veiligheid boven alles

Het doel van ons safety programma is ervoor zorgen dat alle weggebruikers op een veilige manier deel kunnen nemen aan het verkeer. Na de training beschikt u niet alleen over meer kennis, maar zal u merken dat u nog meer plezier krijgt in uw werk. Waarom? Omdat u een stuk zelfverzekerder de weg op gaat. U weet precies wat u moet doen in een bepaalde situatie en u bent op de hoogte van uw eigen gedrag op de weg. Wilt u uzelf blijven ontwikkelen op het gebied van veilig deelnemen aan het verkeer? Zorg er dan voor dat u de verkregen kennis blijft herhalen. De specialisten van VVGN laten u tijdens de training zien hoe u dit op een efficiënte manier kunt blijven doen.

VERKEERSVEILIGHEID GROEP

Verkeerstraining voor petrochemie bedrijven bij VVGN

Hecht u ook veel waarde aan uw eigen veiligheid, maar ook aan die van anderen? Bij Verkeersveiligheid groep kunt u terecht voor een verkeerstraining voor petrochemie bedrijven. Wilt u voortaan veilig de weg op gaan en uw kennis vergroten tijdens een training? Neem gerust contact met ons op!

Onze Partners

Interesse?

Interesse in een rijvaardigheidstraining? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een plan op maat.