MEER ONLINE BESTELLINGEN

OGS Brandweer, Defensie en Politie.

Als brandweer of politie is het aan u de taak om de veiligheid te waarborgen. Dag en nacht staat u klaar voor de medemens, maar hoe zit het met uw eigen veiligheid? Een verkeerstraining van VVGN zorgt ervoor dat u nog veiliger de weg op kunt gaan om uw functie zo goed mogelijk uit te kunnen oefenen.

Een trainingen voor OGS-bedrijven zijn dan ook essentieel om de verkeersveiligheid te vergroten!

VERKEERSVEILIGHEID GROEP

Waarom een training
voor bezorgers van supermarkten?

In uw werkveld is het niet meer dan logisch dat uw eigen veiligheid en die van uw collega’s bovenaan staat. Maar onder druk en spanning kan het soms lastig zijn om die veiligheid te waarborgen. Zeker de veiligheid op de weg. U wilt zo snel mogelijk ter plaatse zijn om mensen te helpen, maar vergeet u uw eigen veiligheid niet? Op de weg kunt u namelijk sneller dan u denkt in een gevaarlijke situatie terecht komen. Communiceren met de meldkamer, de navigatie in de gaten houden en tegelijkertijd beide handen aan het stuur hebben. Wij helpen u graag om ervoor te zorgen dat u nóg veiliger de weg op gaat.

HANDELEN IN BEPAALDE SITUATIE

Uw veiligheid waarborgen

Het doel van onze training is om uw als weggebruiker veilig deel te laten nemen aan het verkeer. Tijdens en na werktijd. Na de training weet u precies hoe u in bepaalde situaties moet handelen, hoe uw eigen rijgedrag momenteel is en waar u eventueel nog aan kan werken. Het is dan ook belangrijk om dit te zien als een proces. Rijdt u weer naar een spoedmelding? Houd dan in uw achterhoofd wat u heeft geleerd tijdens de training. Hierdoor houdt u de kennis niet alleen up-to-date, maar gaat u ook zelfverzekerder de weg op.

TRAINING

Training voor OGS-bedrijven bij VVGN

Uiteindelijk is het doel van de training voor pakketbezorgers ervoor zorgen dat alle weggebruikers veilig de weg op kunnen. Zodra pakketbezorgers een training voor gedrag interventies hebben gevolgd weten zij precies hoe ze moeten omgaan met bepaalde situaties. Maar let op: verkeersinstructies geven is geen eenmalige handeling. Als pakketbezorger dient u dit regelmatig voor uzelf te herhalen. Waarom? Zodra u pakketten gaat bezorgen zal u merken dat u de theorie meeneemt in de praktijk. Hierdoor wordt uw kennis alleen maar vergroot. U zal merken dat u na de training niet alleen beschikt over zeer belangrijke informatie, maar ook dat uw werkplezier vergroot wordt. Dit komt omdat u zelfverzekerder aan het werk gaat.

Onze Partners

Interesse?

Interesse in een rijvaardigheidstraining? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij maken graag een plan op maat.