Verkeersveiligheid Groep Nederland en Rijvaardigheidscentrum Lelystad bundelen de krachten  

Op 23 februari vierden we de samenvoeging van Verkeersveiligheid Groep Nederland (VVGN) en Rijvaardigheidscentrum Lelystad bij onze eigen maquette in Madurodam. Algemeen directeur Indy Dontje onthulde samen met Collin Bell en Elke de Leeuw het nieuwe logo op ons gebouw in Madurodam, waar (net als in Lelystad) de auto’s slippend over de baan gaan. 

Met deze krachtenbundeling ontstaat in Lelystad hét instituut op gebied van verkeersveiligheidsvraagstukken. Het versterkt onze missie om het Nederlandse verkeer veiliger te maken. De diensten van Verkeersveiligheid Groep Nederland behouden in de samenvoeging hun specialisatie. Je kunt bij ons instituut dan ook terecht voor zakelijke verkeersvraagstukken, verkeersbeleid, bedrijfsuitjes en -evenementen, evenals particuliere trainingen.

Het grootste verkeersveiligheidsinstituut van Nederland 

“Door de krachtenbundeling van het Rijvaardigheidscentrum Lelystad en Verkeersveiligheid Groep Nederland (VVGN), en het feit dat per 1 januari jl. VVCR- Prodrive is gestopt, ontstaat in Lelystad het grootste verkeersveiligheidsinstituut van Nederland,” aldus Indy Dontje. “Met onze verschillende expertises zorgen wij er elke dag voor dat de verkeersveiligheid in Nederland wordt gewaarborgd. Wij worden dan ook gezien als dé autoriteit op het gebied van verkeersveiligheid. Wij maken verkeer veiliger en daar ben ik enorm trots op!” vervolgt de algemeen directeur. 

Samen met partners  

Dat VVGN in de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van verkeersveiligheid blijkt niet alleen uit de groei van ons team, maar ook uit de partners die zich bij onze missie aansloten. De feestelijke onthulling werd dan ook gevierd in het bijzijn van veel van onze partners, waaronder Mercedes-Benz, RDW, Allianz en ALD Automotive. Dank aan alle aanwezigen, en op naar een veiligere toekomst op de weg! 

Gerelateerde blogs