Samen maken we Nederland veiliger: sluit je aan bij de Alliantie Stop Verkeersongevallen

Het aantal verkeersongevallen in Nederland is hoger dan ooit en het lijkt erop dat dit niet heel snel afneemt. De Verkeersveiligheid Groep Nederland en e-Driver Solutions hebben mede daarom de handen ineengeslagen om de Alliantie Stop Verkeersongevallen te vormen, met als doel om jaarlijks 10.000 verkeersongevallen te voorkomen.

Werkgevers kunnen zich bij de alliantie aansluiten en hun medewerkers helpen om veiliger aan het verkeer deel te nemen. Werknemers krijgen verkeersveiligheidstrainingen van e-Driver aangeboden, een bewezen methode die stimuleert om veilig en duurzaam te rijden. Elke zes weken is er een gepersonaliseerde online training van 3 tot 4 minuten beschikbaar. Het resultaat: werknemers zijn beter in staat om ongevallen te voorkomen. Zo maken we samen het verkeer veiliger.

Kwetsbare groepen beschermen

De Alliantie Stop Verkeersongevallen vormt een community van werkgevers en organisaties die begrijpen dat verkeersveiligheid een collectieve verantwoordelijkheid is. Door deel te nemen, draag je niet alleen bij aan de veiligheid van je eigen medewerkers, maar ook aan die van kwetsbare groepen in het verkeer, zoals fietsers, e-bikers, schoolgaande kinderen en autorijdende senioren. Want voor iedere medewerker die een e-Driver training koopt schenkt de Alliantie een veiligheidstraining voor iemand uit een kwetsbare doelgroep.

Gamification maakt veilig rijden makkelijk en leuk

Centraal in onze aanpak staat e-Driver, een innovatief online trainingsplatform ontworpen om bestuurders van alle leeftijden aan te moedigen veilig te rijden. Dit platform biedt gepersonaliseerde videotrainingen, afgestemd op de unieke behoeften van elke deelnemer, en maakt leren niet alleen effectief maar ook leuk dankzij gamification. De trainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met verkeerspsychologen en experts van TNO Human Factors en hun effectiviteit is bevestigd door TÜV Rheinland.

Maak het verschil

Met meer dan 1 miljoen gevolgde e-Driver-trainingen hebben we al grote stappen gezet richting een veiliger verkeer. Maar om ons doel van 10.000 minder verkeersongevallen per jaar te bereiken, is jouw hulp essentieel. Wij nodigen je uit om je organisatie vandaag nog aan te melden en deel uit te maken van deze belangrijke beweging. Samen kunnen we het verkeer in Nederland veiliger maken voor iedereen.

Gerelateerde blogs